Alternative de vacanţă (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v88CoC7S7-w[/youtube]Vremea capricioasă din ultimele zile i-a făcut pe turiştii de pe litoral să caute alternative pentru petrecerea vacanţei. La mare căutare a fost Delfinariul din Constanţa, unde spectacolele celor trei mamifere au loc în fiecare zi cu sala plină. Chan Chan, Pei Pei şi Ni Ni sunt în formă maximă, iar acrobaţiile lor îi lasă cu gura cascată pe cei mici şi pe cei mari deopotrivă.

Chan Chan, Pei Pei şi Ni Ni au încântat, din nou, publicul spectator cu giumbuşlucurile lor. Cei trei sunt mai mereu puşi pe şotii, iar dresorii ştiu exact cum să îi convingă să dea tot ce au mai bun. Astfel că showul oferit este unul de excepţie, aplaudat minute în şir de turişti şi constănţeni.

La fel de apreciate sunt şi celelalte animale care trăiesc în microrezervaţia Complexului Muzeal. Pentru că timpul nu le-a permis să meargă la plajă, turiştii au ales, în schimb, o plimbare printre exemplarele exotice.

Preţul unui bilet întreg, care cuprinde vizita la microrezervaţie, la delfinariu şi la acvariu, este de 50 de lei. Elevii şi studenţi plătesc 25 de lei, iar copiii sub cinci ani au intrarea gratuită.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.