Altercație cu urmări tragice

O altercație cu urmări grave, a vut loc într-un bar din județul Constanța. Un bărbat și-a găsit sfârșitul pentru că nu i-au plăcut dedicațiile muzicale.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost înjunghiat de un tânăr de 25 de ani. Crima a avut loc într-un bar de pe raza judeţului Constanţa.

Din declarațiile  Poliţiei Judeţene Constanţa, reiese faptul că, duminică dimineaţă, în jurul orei 02.00, a avut loc un conflict între doi bărbaţi, într-un bar din localitatea Cobadin.

Scandalul dintre cei doi s-a declanșat pe fondul consumului de alcool. Aceștia nu reușeau să cadă de acord asupra  dedicaţiile muzicale din incinta barului. De aici a pornit altercația care a degenerat.

Tânărul de 25 de ani a înjunghiat cu un cuţit  bărbatul de 31 de ani, ambii din Cobadin. Victima a fost transportată la spital, dar a decedat din cauza rănilor grave suferite.

Agresorul  este cercetat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru infracţiunea de omor.

Redactor: Sondra Sandu