Aloe vera are reputatia de a fi o planta cu rezultate excelente

http://www.youtube.com/watch?v=b–4kRsYBoASupranumită “medicament natural”, aloe vera este folosită pentru proprietățile sale de peste 4.000 de ani. Cercetările arată că aloe vera era o planta folosită de egipteni, greci, chinezi si indieni pentru a vindeca anumite boli, dar si pentru a-si infrumuseta trupul.

Aloe vera este o plantă medicinală cu diverse aplicatii in domeniu, mai ales in tratarea bolilor de piele, tăieturi, vânătăi si ulcerații ale bolnavilor de diabet.

Aloe vera este o plantă supusă, chiar si in momentul de față, multor cercetări in vederea determinarii efectelor plantei asupra bolilor acute si grave, precum cancerul, SIDA si tuberculoza. In prezent, planta este folosită cu cel mai mare succes in ameliorarea problemelor pielii.

Aloe vera este o plantă unică a cărei formulă poate contribui la intarzierea semnelor specifice imbătrânirii. Planta ajuta atât in păstrarea sănătoasă si proaspătă a pielii dar si in vindecarea sau ameliorarea unor boli, cum ar fi psoriazis, zona zoster, taieturi sau arsuri.

Compoziția chimică a plantei justifică rezultatele pozitive in vindecarea arsurilor si a rănilor. Unele dintre acestea ajută la stabilizarea sistemului imunitar si luptă impotriva celulelor tumorale.

Planta aloe vera contine aproximativ 200 de substante diferite benefice pentru organismul nostru și este un tonic ce oferă o stare generală de bine si longevitate.