Alianta Lege si Ordine intampina dificultati in drumul spre constituirea partidului

Avocatul Gheorghe Dinu, presedintele Aliantei Lege si Ordine, spune ca nu exista nicio ingrijorare cu privire la plecarea unor membri ai organizatiei si dorinta acestora de constituire a noului Partid al Unitatii Moral Crestine. Pe de altă parte, prim-vicepresedintele noului partid, si fost presedinte al Aliantei Lege si Ordine Prahova, Mihail Daniel Saulea, il acuza pe Gheorghe Dinu de ilegalitati.

In acelasi timp, avocatul Gheorghe Dinu spune ca are sustinerea majoritatii presedintilor de organizatii si  nu acorda importanta acestor evenimente, considerand ca este mai bine că aceasta plecare din partid a avut loc acum.

Totodata, Mihail Daniel Saulea, prim vicepresedintele noului partid format din fosti membri ai Aliantei Lege si Ordine, mentioneaza faptul ca 22 de judete sunt alaturi de noul partid, urmare a abuzurilor comise de Gheorghe Dinu. De asemenea, toate aceste judete care au aderat la noua formatiune isi vor declara nule semnaturile pe care le-au strans pentru formarea partidului Alianta Lege si Ordine.

Redactor: Cosmin Bele