Alexandra Stan a apărut pe site-urile revistelor de scandal cu fața tumefiată

Pe pagina de Facebook a vedetei apăruse, sâmbătă, un mesaj în care staff-ul acesteia anunţa că Alexandra Stan a suferit un accident de maşină şi că se reface. În schimb, tatăl artistei a povestit că Alexandra i-a cerut managerului socoteală pentru banii pe care fiica lui i-a câștigat pe ultimele șase luni. Atunci, Marcel Prodan, managerul divei, i-a rupt colierul de la gât, a încuiat-o în studio, apoi a urcat-o în mașină.

Coșmarul a continuat a doua zi, conform artistei.

Acolo, un echipaj al Poliției Rutiere care se întorcea din misiune a văzut cearta dintre cei doi. Agenții au intervenit.

Tatăl artistei spune că va depune plângere la Parchet împotriva impresarului. Potrivit unor surse, Alexandra Stan nu este foarte hotărâtă în acest sens. Diva a cucerit lumea cu piesa “Mister Saxobeat”, alăturându-se celorlalţi artişti români care au stat săptămâni la rând pe primele locuri în topurile mondiale – Inna şi Eduard Maya. “Mr. Saxobeat” a fost hit-ul care a transformat-o în vedetă internaţională. Piesa a stat şase săptămâni pe primul loc în faimosul top Billboard din Statele Unite, record atins doar de Madonna sau Lady Gaga.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: George Dima