(UPDATE) Alerta de gradul zero in satul Traianu din comuna constanteana Sacele

Un baietel de doi ani si jumatate a disparut fara urma, iar zeci de politisti, jandarmi si localnici l-au cautat ore in sir. In ajutorul acestora a venit un elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor, care a periat toata zona localitatii. In cele din urma, micutul a fost gasit la Ovidiu. Acesta a fost rapit de concubinul uneia dintre surorile mai mari, de care aceasta se despartise.

Ore intregi au perita politistii si jandarmii imprejurimile, insa nici urma de micut.

Teama celor care il cautau pe micut a fost cu atat mai mare cu cat la nici 20 de metri de casa se afla o fantana adanca, dar si o derea. Dupa aproape opt ore de cautari zadarnice, in ajutorul oamenilor a venit un elicopter.

Aproape de lasarea intunericului a venit si vestea cea mare. Micutul a fost gasit pe raza orasului Ovidiu. O bănuială a tatălui le-a fost de cel mai mare ajutor poliţiştilor. Oamenii legii l-au cautat pe concubinul uneia dintre fete şi l-au găsit apoi pe micuţ legat într-o grotă în apropierea oraşului Ovidiu. Copilul urmează să fie supus unui examen fizic şi psihologic complet, iar răpitorul său va fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pt tentativă de omor.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna