Alegerile parlamentare au fost câștigate la un scor covârșitor de Partidul Social Democrat

La Constanța, șef de campanie a fost chiar primarul orașului, Deceba Făgădău, care spune că este extrem de mulțumit de procentele obținute de partidul pe care îl reprezintă. PSD a pierdut în doar 7 localități din tot județul.

Până la ora la care acest material a fost scris, la Constanța au fost introduse în sistem datele din procesele verbale din 529 de secții de votare. Rezultatele obținute de partide fiind la diferențe foarte mari. Astfel, Partidul Social Democrat avea 44,31 procente față de Partidul Național Liberal care avea doar 22, 29% din numărul total de voturi pentru Camera Deputaților. La Senat, PSD a strâns 44,96% din voturi, iar PNL înregistrase doar 21, 68%. Șeful de campanie pentru Partidul Social Democrat a fost chiar primarul orașului care s-a declarat extrem de mulțumit de rezultatele votului.

Partidul Social Democrat a câștigat în aproape toate cele 556 de secții din județ. Întrebat cine ar putea fi viitorul premier propus de PSD, el a spus că, deocamdată, nu se ştie, decizia urmând să se ia la nivel înalt.

Cei care îi vor reprezenta pe constănțeni în Parlament vor milita și pentru proiecte importante pentru orașul de la malul mării.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea