Alegeri la TSD Constanţa

Alegerile la care au participat numeroşi reprezentanţi de seamă ai partidului atât la nivel local, cât şi la cel central, s-au desfăşurat la Biblioteca Judeţeană din municipiul Constanţa. Chiar dacă a depăşit pragul de vârstă, deputatul Radu Babuş a fost desemnat preşedinte de onoare la iniţiativa lui Decebal Făgădău, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa.

Până miercuri, conducerea Organizaţiei Judeţene de Tineret a Partidului Social Democrat a fost asigurată de parlamentarul Radu Babuş. Pentru că acesta a depăşit pragul de vârstă, s-a impus alegerea unui nou preşedinte.

De asemenea, Decebal Făgădău i-a îndemnat pe tinerii social democraţi să-şi propună să ocupe funcţii la nivel naţional, în contextul în care în acest weekend, la Bucureşti, are loc Congresul Naţional al TSD.

Funcţia de lider la judeţ al tineretului PSD din Constanţa îi revine consilierului local Costin Răsăuţeanu, care pana acum, a deţinut funcţia de preşedinte a Organizaţiei Municipale de Tineret a TSD Constanţa.

Acestea sunt doar câteva din punctele din cadrul platformei program a TSD Constanţa pentru perioada 2013-2015. La Constanţa a fost prezent printre alţii şi Mihai Sturzu, preşedintele Tinerilor Social Democraţi la nivel naţional.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Adrian Corchie