Alegeri la PSD Năvodari

Din numărul total de delegați, respectiv 176, au fost prezenți 171, cifră ce atestă legitimitatea noii conduceri. În urma votului deschis exprimat de delegați, cu 171 “ pentru”, președinte al organizației PSD Năvodari a fost ales Nicolae Moruzi. Prezent la întrunirea organizației PSD Năvodări , unde a fost primit cu aplauze și îmbrățișări, Nicolae Matei și-a amintit de momentul în care s-a înscris în partid şi de traseul pe care l-a urmat până a ajuns la conducerea oraşului.

Mai mult decât votul în sine, alegerile pentru conducerea organizației a reprezentat un moment emoționant de predare – primire a ștafetei politice, gest făcut de Nicolae Matei către Vasile Moruzi. Primarul din Năvodari este convins că Moruzi, împreună cu echipa lui vor finaliza proiectele începute și, mai mult decât atât, vor lucra şi pentru altele. Progresele oraşului sunt deja vizibile.

Noul preşedinte al filialei social democrate din Năvodari preia funcţia de la Nicolae Matei încrezător, însă cu un singur regret

Din echipa noului lider al PSD Năvodari vor mai face parte cinci vicepreședinți: Marian Surdu, Ilie Coman, Marian Liviu Stan, Ciprian Gheorghe Zidaru și George Bogdan Boașcă.

Reporter: Bogdan Bolojan / Vali Cringasu ; Imagine: Bogdan Inel