Alături de Diana

Visa sa ajunga medic si sa salveze vietile oamenilor, insa acum ea este cea care are nevoie sa fie salvata. Diana Popescu, o tanara de doar 21 de ani, studenta la Facultatea de Medicina are nevoie de ajutor. A aflat de curand ca sufera de o boala crunta si doar un tratament si o interventie in strainatare ar mai putea sa o ajute. Prietenii ei s-au mobilizat si au organizat aseara un spectacol caritabil la Constanta, iar artistii au raspuns pozitiv la provocare.

La numai 21 de ani, în timp ce alţi tineri îşi croiesc temeinic viitorul şi noi orizonturi, Diana luptă pentru viaţa sa. Paradoxal sau nu, tânăra este studentă la Medicină, iar acum tot ce poate face este să îşi pună speranţele în ajutorul pe care semenii ei i-l pot oferi. De curand Diana a primit un diagnostic crunt, ce i-a zdruncinat viaţa, speranţele si visurile: sufera de cancer osos.

Diana recunoaste ca avut un soc atunci cand a aflat teribilul diagnostic insa cu ajutorul familiei a reusit sa isi revina. Si-a dat seama la timp ca cadere psihica i-ar afecta si mai mult stare ade sanatate.

Salvarea tinerei ar pute aveni din strainatate. Are nevoie insa de foarte multi bani ptr tratament si cel mai probabil pentru o interventie chirurgicala. Primii care i-au sarit in ajutor tinerei au fost prietenii ei.

Impresionati de drama prin care trece Diana, prietenii si cunoscutii au organizat  un spectacol caritabil iar sala a devenit neincapatoare pentru sutele de constanteni, dornici sa o ajute pe tanra.

Biletul la spectacolul umanitar a costat 25 de lei iar banii , la fel ca si cei provenit din donatiile facute in contul deschis special pentru Diana, vor fi donate familiei greu incercate.

Redactor: Cerasela Videanu