Alaiul lui Moș Crăciun a ajuns la copiii din Comana

Timp de mai bine de o lună, Moș Crăciun s-a pregătit intens pentru a le face o mică bucurie copiilor din comunitățile defavorizate din câteva din comunele constănțene. Sprijinit de mai mulți oameni cu suflet mare, Moșul a mers cu desaga plină de cadouri, pe care le-a împărțit copiilor mai mici și mai mari din localitățile constănțene Comana, Amzacea, Pelinu și altele învecinate.

Moș Crăciun s-a pregătit din timp pentru a aduce un strop de bucurie în sufletele copiilor cuminți din mai multe comune constănțene, mai puțin favorizate de soartă. La inițiativa psihologului constănțean Andreea-Ștefania Bratu, inițiatoarea campaniei caritabile Dăruind vei dobândi!, ajutoare de nădejde ai Moșului s-au dovedit a fi membrii organizației non-guvernamentale de voluntariat Lions Club Constanța, cei de la Clubul de Leadership și Discursuri Publice în limba română Toastmasters Constanța, dar și autorii proiectului cadouri in cutii de pantofi – ShoeBox. Alaiul Moșului a ajuns în mai multe localități din sudul județului, precum Comana sau Amzacea, unde a împărțit peste 300 pachete cu alimente, dulciuri, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării.

Copiii s-au bucurat enorm de daruri și au dorit să-i răsplătească pe trimișii lui Moș Crăciun cu un frumos program artistic.

Per total, întreaga acțiune a reprezentat un frumos efort cumulat, la care și-au adus contribuția sute de oameni cu suflet generos, și care a avut un rezultat mult peste așteptările ale acestui proiect, dovadă că, atunci când este atent căutată, generozitatea semenilor noștri nu are margini.

Reporter / Imagine: Paul Alexe