Al cincilea mandat de primar pentru Traian Cristea

Recordmen în ceea ce priveşte numărul de mandate, primarul staţiunii tineretului, Costineşti, Traian Cristea, a depus jurământul pentru un nou mandat de edil. Aflat la al cincilea mandat, acestea sustine că prioritara este accesarea fondurilor europene pentru infrastructură şi turism.

În cadrul unei întâlniri în sala de şedinţe a Consiliului Local Costineşti, Traian Cristea a depus jurământul în faţa aleşilor locali ai comunei, dar şi a reprezentanţilor Judecătoriei Mangalia. Vădit emoţionat, edilul de Costineşti a jurat să respecte Constituţia şi legile ţării.

Traian Cristea afirmă că, în cea mai mare parte, şi-a încheiat proiectele pe care şi le-a propus în mandatul anterior, încă înainte de alegerile locale.

Edilul mai spune că speră într-o bună înţelegere cu colegii săi, consilierii locali, pentru a finaliza alte proiecte benefice pentru comună.

Consiliul Local Costinești este format din 11 aleși, dintre care 4 PNL, 3 PSD, 2 PMP, 1 M 10 şi 1 PRU. Viceprimar al comunei a fost ales tot Marin Băduică, ce a deţinut această funcţie şi în ultimii ani.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin