Ajutor pentru Giulia!

Giulia, o fetiță de doar 2 ani, se luptă pentru viața ei. Micuța suferă de un diagnostic crunt, leucemie limfoblastică acută. Șanse la o viață normală există, însă costurile la care sunt supuși părinții sunt peste puterile lor. În oricare din noi poate exista a doua șansă la viață pentru Giulia.

Ea este Giulia, are doar doi ani, iar locul ei de joacă este… camera unui spital.  La începutul anului, în urma rezultatelor unor analize, micuța a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută. În luna februarie, Giulia a ajuns  într-un spital din Turcia, acolo unde se află și în prezent. Medicii din Istanbul au descoperit din păcate și un virus în corpul micuței, contactat din spitalele din Bucuresti.

După ce s-a recuperat din bronșiolita făcută din cauza virusului RSV, micuța a fost repusă pe tratamentul pentru leucemie. 80.000 euro au costat primele două luni de internare. Mai urmează însa alte 4 luni de tratament, iar costurile sunt enorme. Parinții mai au nevoie de 95.000 euro pentru a continua tratamentul în Turcia. Giulia a răspuns bine la tratament, iar medicii au spus că există șanse mari de recuperare. Din păcate, suma de care are nevoie micuța este peste puterile financiare ale părinților. Aceștia au înființat o Asociație, “Ajutor pentru Giulia”, prin care oricine poate face donații. Campania de ajutorare se derulează și pe un site de socializare. Aici, oameni cu suflet mare își scot la licitație lucrurile, iar banii rezultați în urma vânzării produselor merg către micuță.

Cei care doresc să o ajute pe Giulia, pot face donații în conturile:

CONT LEI : IBAN RO81RZBR0000060019304748

CONT EURO : RO86RZBR0000060019306986 COD BIC RZBRROBU

Raiffeisen Bank

Orice persoană dornică să ajute, reprezintă o șansă în plus Giulia.

Redactor: Oana Jărloianu