Ajută-l pe Robert să zâmbească!

Robert, un băieţel de numai 3 luni, s-a născut cu o anomalie gravă a buzei şi a cerului-gurii, iar mama lui îl hrănește cu foarte mari dificultăți. Bebeluşul trebuie să fie supus la 3 intervenţii chirurgicale pentru a-i fi corectate defectele, însă costurile depăşesc situaţia financiară a părinţilor: 6.000 de Euro.

Drama familiei Meu, din județul Iași, a început înainte ca Robert să se nască. Când au auzit că băiețelul lor are o anomalie la guriță, au crezut că a căzut cerul pe ei, spun părinții bebelușului care acum are  3 luni. Au fost extrem de dezamăgiți și nu știau încotro s-o apuce.  Au căutat pe Internet clinici care i-ar putea ajuta copilul să se facă bine, însă majoritatea erau în străinătate, iar costurile erau foarte mari.

Însă, pe un forum au găsit o clinică din România, care se ocupă cu chirurgia malformațiilor feței. Au sunat la unitatea respectivă, iar reprezentanții acesteia imagini pre și post operatorii, asigurându-i pe cei doi părinți că rezultatele vor fi uluitoare.

În sprijinul acestora a venit Asociaţia “Salvează o inimă”, care a demarat de urgenţă o campanie de strângere de fonduri pentru a-i reda zâmbetul lui Robert, iar până în momentul de faţă s-au strâns peste 2.000 de Euro.

Donaţiile pot fi realizate online, cu ajutorul unui card sau prin Paypal, accesând site-ul www.salveazaoinima.ro/campaigns/robert-meu/ sau prin transmiterea unui SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Robert”. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi în conturile bancare ale Asociației “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Redactor: Daniel Albu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.