Ai grija de bagajele tale!

Ai grija de bagajele tale! Este mesajul transmis turistilor chiar de… un geamantan. Supranumit Marcel Gentoiu, geamantanul vorbaret a transmis sfaturi celor care uita sa-si supravegheze bagajele in locurile publice. Cei care nu sunt atenti in astfel de situatii ajung sa-si iroseasca timpul de vacanta la politie.

Se numeste Marcel Gentoiu si este prietenul politistilor si al turistilor. Geamantanul vorbitor a plecat spre mare si a ajuns in aceasta dimineata in Gara Constanta.

Marcel Gentoiu se imprieteneste cu cei mici si apoi ii abordeaza pe parinti. Adultii recunosc ca in vacanta nu sunt intotdeauna atenti la bagaje si la lucrurile personale

Politistii au ales aceasta metoda inedita de a atrage atentia turistilor asupra unei probleme care le da mari batai de cap.

Chiar si asa, calatorii erau mai degraba interesati sa-l fotografieze pe Marcel Gentoiu in loc sa asculte sfaturile oamenilor legii. . De la mare, geamantanul vorbaret va pleca intr-o calatorie prin toate garile si aeroporturile din Romania.

Redactor: Adrian Boioglu