Agresorul a fugit și este căutat de poliție

Un barbat din Constanta se zbate intre viata si moarte iar concubina lui s-a ales cu o taietura pe fata dupa ce un amic cu care consumasera bauturi alcoolice i-a lovit pe amandoi cu un topor. Nimeni nu stie de la ce a pornit conflictual, insa vecinii si rudele celor doi jura ca-s oameni linistiti si nu au facut niciodata scandal. Acum politistii incearca sa dea de urma agresorului care, imediat dupa ce i-a lovit pe cei doi, a disparut.

Era putin trecut de ora 20 cand politistii au fost chemati pe o strada din localitatea Ovidiu. O femeie a sunat la 112 si a anuntat ca ea si barbatul cu care traieste au fost loviti cu un topor. Imediat, la fata locului au sosit doua ambulante, dar si un echipaj de la Politie.

La sosirea medicilor, barbatul in varsta de 48 de ani era in coma. Suferise un traumatism cranian si abia mai respira. A fost stabilizat și transportat la spitalulul judetean. Ceva mai norocoasa a fost concubine, care s-a ales doar cu o plaga taiata la nivelul antebratului.

La aflarea vestii rudelor celor doi a venit imediat la spital. Nu stiu ce s-a petrecut in casa lor. Astazi cei doi fusesera in vizita la sora barbatului si totul parea in regula. Nu stiau ca un musafir dintr-o localitate vecina urma sa le faca o vizita.

La fata locului s-a deplasat si un procuror criminalist, care a preluat ancheta. Daca va fi prins, agresorul va fi cercetat pentru vatamare corporala, insa, daca barbatul nu supravietuieste, atunci incadrarea lui s-ar putea schimba in lovituri cauzatoare de moarte, iar pentru asta va ajunge in spatele gratiilor.

Redactor: Paul Alexe