Agresor reținut

Vârstnicul a ajuns victimă după ce le atrăsese atenția să nu mai înjure celor doi tineri care călătoreau cu autobuzul 44. În momentul în care a coborât, unul dintre tineri a aruncat cu pietre în el. Totul s-a petrecut în primăvară, într-o stație de autobuz din cartierul Palas. Polițiștii au reușit acum să îl găsească pe agresor. Rudele acestuia au făcut un adevărat circ în fața sediului Poliției Municipiului, în momentul în care individul suspect a fost scos încătușat din clădire și dus la parchet, pentru audieri.

Minorul de 16 ani a fost depistat în urma publicării în mass-media a portretului robot.

Oamenii legi puseseră în joc și o recompensă de 1.500 de lei pentru cetățeanul care oferea informații care să ducă la prinderea făptașului.

Pe 21 martie, pensionarul a ajuns la spital, fiind rănit cu o piatră care l-a nimerit direct în ochi. În ciuda eforturilor medicilor, pacientul și-a pierdut vederea la ochiul vătămat. Suspectul de 16 ani a fost reținut pe bază de ordonanță, iar magistrații Judecătoriei Constanța vor stabili în următoarele 24 de ore dacă fi arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Victor Nita