Agresor periculos în Năvodari

Momente de groază în Năvodari! Patru persoane au fost fugărite pe străzile din oraș de către un individ necunoscut care avea faţa acoperită cu o mască, iar în mâini ţinea două cuţite.

Cele două femei și cei doi bărbați țipau disperați după ajutor. Scenele desprinse parcă din filmele hollywoodiene au fost observate de către o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari în timp ce se afla în activitate pe strada Albinelor din localitate.  La vederea oamenilor legii, agresorul a fugit în direcţia opusă. Polițiștii au început imediat urmărirea acestuia pe străzile din Năvodari, atât pedestru, cât şi cu autospeciala din dotare. Unul dintre ei a fost nevoit să folosească armamentul din dotare pentru a-l putea imobiliza pe agresor.

Atacatorul este un bărbat de 25 de ani, din municipiul Iaşi. El a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele agresorului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și folosirea de armă albă în locuri publice.

Redactor: Mihaela Țânțaru