Agresată la 3 ani

Părinții unei copile în vârstă de numai trei anisori, din Cap Aurora, și-au găsit micuța în casă pe jumătate dezbrăcată. Fetița prezenta urme de leziuni, iar temerile oamenilor s-au adeverit. Se pare că aceasta ar fi fost molestată sexual de un vecin!
Mama fetiţei a observat nişte pete roşii pe coapsele fetiţei , care plângea, şi când a întrebat-o, a fost îngrozită de răspuns. Copila de trei ani şi doua luni i-a povestit mamei sale că unul dintre vecinii lor a atins-o în zonele intime. Ea și-a gasit copilul pe jumatate dezbracat, cand s-a intors de la muncile campului. Oamenii locuiesc în nişte locuinţe sociale, improvizate in fostul CAP din localitate.

Parintii sunt socati, iar acum le-a cazut alta belea pe umeri. Cand a aflat povestea, iar vestea s-a dus in sat, proprietarul i-a anuntat sa isi caute alt acoperis deasupra capului.

Bărbatul care are 33 de ani si este principalul suspect va fi cercetat pentru corupţie sexuală.

Presupusul autor este îngrijitor de animale si locuieste in aceeasi curte cu reclamantii. Copila va fi dusă miercuri la Serviciul de Medicină Legală din Cta, pt confirmarea agresiunii. In functie de rezultat, politistii vor continua ancheta, iar procurorii vor decide daca il vor retine pe suspect. Acesta disparuse de la ferma si nu a putut fi audiat marti de anchetatori.