Aglomeratie mare la agentiile loto cu cateva zile inainte de Revelion

Loteria Romana continua traditia de sarbatori si organizeaza in data de 30 decembrie Tragerile Speciale Loto de Anul Nou. Constantenii care si-au procurat bilete ,mizeaza pe noroc si spera sa castige marele premiu.

Miercuri, 30 decembrie vor avea loc cele mai asteptate trageri ale lunii decembrie, anunta Loteria Romana pe site-ul sau. Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, cu acelasi bilet, se va participa la doua trageri: tragerea principala si tragerea suplimentara, jucatorii avand astfel sanse duble de castig. Jucatori fidelis au nu, constantenii s-au grabit sa isi procure bilete insperanta ca vor da lovitura si vor castiga marele premiu.

Premiile puse la bataie i-au atras ca un magnet pe oameni. Jucătorii fideli, nu și-au pierdut speranța că, la un moment dat, vor câştiga premiul cel mare.

Pentru tragerea suplimentara Loto 6/49, fondul de castiguri al categoriei I, se suplimenteaza cu 500.000 lei. Pentru tragerea suplimentara Joker, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 300.000 lei iar pentru tragerea suplimentara Loto 5/40 fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu suma de 100.000 lei.Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus si Super Noroc nu se organizeaza trageri duble.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes