Aglomeraţie la căminele studențești din Constanța (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ft07ion2qzM[/youtube]Pe ultima suta de metri inainte de inceperea anului universitar studenti din toate colturile tarii s-au inghesuit ca sa obtina un loc de cazare intr-unul din caminele Universitatii Ovidius Constanta. Nerabdarea i-a facut pe unii dintre ei sa cedeze nervos, insa dupa dupa ce s-au vazut cu un loc asigurat in camin, starea de tensiune a fost rapid inlocuita cu optismul si bucuria inceperii unui nou capitol din viata.

Dupa ore bune de stat in picioare si o asteptare care parea sa nu se mai termine, unii dintre studenti au picat testul rabdarii. Si parintii au fost nemultumiti de intreaga situatie creata.

In cele din urma, toti studentii au reusit sa obtina un loc de cazare in unul dintre cele cinci camine ale Universitatii Ovidius.

Anul acesta au fost disponibile 1410 locuri de cazare pentru studenti, iar prioritate au avut cei care au obtinut cele mai bune rezultate la invatatura. Pe 1 octombrie Universitatea Ovidius din Constanta isi deschide portile.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.