Aglomerație de Ziua Marinei

Constănțeni nu au scăpat de aglomerație. Cei care au vrut să fie prezenți la spectacolul oferit de Ziua Marinei au fost nevoiți să treacă printre mașinile parcate neregulamentar, iar cei care au dorit să sărbătorească această zi în statul vecin, au așteptat mai bine de 2 ore la punctele de trecere a frontierei.

În orașul Constanța, de Ziua Marinei, abia s-a mai putut circula și pe jos. Traficul a fost complet blocat în zona Peninsulei, iar cei care au decis să meargă pe jos au reușit cu greu să treacă printre mașinile parcate neregulamentar. Nici sediului Primăriei Constanța de pe bulevardul Tomis nu a scăpat de parcarea necorespunzătoare a vehiculelor.

Constănțenii care au ales să petreacă  Ziua Marinei în Bulgaria au trebuit să treacă de aglomerația de la punctele de trecere a frontierei spre statul vecin. După ce au așteptat mai bine de 2 ore, aceștia au acuzat Poliția de Frontieră pentru faptul că nu a luat măsuri necesare pentru decongestionarea traficului, mai ales că aplicația online a Poliției de Frontieră, privind traficul de la graniță, a arăta că timpii de așteptare sunt de 10 minute în punctul de trecere Negru Vodă și de 20 de minute, la Vama Veche.

Redactor: Lavinia Barbu