Aglomerație de nedescris pe litoral în acest weekend

Peste 250.000 de oameni au dat fuga la mare. Pe plaja nu mai ai loc să arunci un ac, iar hotelurile sunt pline. Turistii au avut noroc si de o vreme perfecta ceea ce le-a asigurat o minivacanță de neuitat.

Pe plaja la orele pranzului abia daca mai gaseai un loc liber. Ca sa fie siguri ca pe langa soare vor avea parte si de racoarea marii, majoritatea turiștilor a venit de dimineata si a stat până la apus. Afaceristii din turism sunt cei mai mulțumiți.

Pe plajele de pe litoralul autohton turiștii se clasează în funcție de fondurile din portofel. Asa se face ca la un capat al statiunii Mamaia gasim turistii cu posibilitati reduse, care prefera sa vina cu mancarea de-acasa in timp ce in nord luxul si confortul primează. Plajele din sudul statiunii, preferat de oamenii cu buget redus pentru vacanta au fost luate cu asalt .

Hotelierii spun ca statiunea Mamaia este ocupata la capacitate maxima, situație ce se regăsește și în Costinesti si Eforie. De mânie, aglomerația începe să scadă.

Nici sudul nu a dus lipsa de turisti iar per total aproximativ 250. 000 de oameni și-au petrecut acest sfarsit de saptamana pe litoral.

Redactor: Anamaria Stoica