Aflati cine intră în minivacanţă de 1 Mai

Toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise în zilele de 30 aprilie şi 1 mai. Corespondenţa internă şi internaţională a fost distribuită până sâmbătă  iar scrisorile puse în cutii după această dată vor pleca la  destinaţie abia miercuri, 2 mai.

Angajaţii de ghişeele societăţii SC RAJA SA intră şi ei în minivacanţă până pe data de 2 mai. Abonaţii interesaţi să-şi achite facturile la apă potabilă şi canalizare vor putea face acest lucru începând de miercuri, când se reia programul normal de lucru, în intervalul orar 8.00-18.30. În perioada 28 aprilie – 3 mai, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal, iar apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop.

Casieriile Enel Energie din judeţulConstanţavor fi închise marţi, 1 mai 2012, zi liberă legală, urmând ca activitatea să fie reluată conform programului obişnuit de lucru, miercuri 2 mai 2012. Luni 30 aprilie, casieriile funcţionează după programul normal, între orele 8.00 şi 16.00. Clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă pot cu cardul în reţeaua de atm-uri, prin internet şi prin virament bancar. Este bine de ştiut şi că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Luni, vor veni la muncă şi magistraţii Tribunalului Constanţa. Pe 30 aprilie,  şedinţele de judecată planificate se vor desfăşura normal.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan