Afaceri din fonduri nerambursabile

Tinerii care vor să fie intreprinzători pe litoral sau doamnele și domnișoarele care aspiră la statutul de femei de afaceri au acum noi oportunități de finanțare din fondurile nerambursabile de la bugetul de stat.

Consilierii de programe au rolul de a se asigura că afaceriștii întrunesc condițiile legale impuse de finanțatori, iar odată depășită această etapă, intreprinzătorii cu ideile cele mai spectaculoase vor putea aceesa fondurile chiar din luna iunie, anul acesta. Elena Oprea și-a depus dosarul în urmă cu trei ani pentru accesarea fondurilor de la bugetul de stat și este acum partner la o firmă de marketing PR care a intrat puternic pe piață.

Cu o experiență de bun augur în spate, tînăra de success este interesată de noi oportunități de afaceri.

Programele pe fonduri nerambursabile l-au atras și pe studentul din imagini. Răzvan Timofte este încă pe bîncile facultății, dar se gîndește de pe acum la un viitor mai bun pentru el și familia sa. Împreună au conceput o idee și caută oportunități financiare pentru a-și transforma visul în realitate.

Cu pași mici, Răzvan vrea să obțină profit pentru a deschide un service de reparații a utilajelor din agricultură. Ideile dezvoltate de intreprinzătorii constănțeni ar putea deveni realitate prin intermediul oportunităților de finanțare, iar fondurile nerambursabile de la bugetul de stat reprezintă una dintre cele mai avantajoase alternative.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima