Aeroportul Tuzla anunță o nouă ediție Aeromania

Eveniment de referinţă în calendarul spectacolelor aviatice, ediţia AEROMANIA 2017 va avea loc, în această vară, pe data de 19 august, organizatorii luând în calcul și o zi de rezervă… meteorologică – duminică, 20 august. Ediția din acest an a binecunoscului festival aerian va marca aniversarea a jumătate de secol de istorie pentru Aeroportul Tuzla, în 1967 înregistrându-se, aici, prima misiune de zbor a piloţilor AVIASAN.

“Aeromania este anul acesta şi un tribut adus legendarilor piloţi AVIASAN – vârful de lance al aviaţiei sanitare româneşti – care, cu 50 de ani în urmă, făceau prima misiune de zbor de pe Tuzla şi care, totodată, au realizat acţiuni de salvare ce îşi găsesc cu greu corespondent în prezent, în ciuda evoluţiei tehnologice”, explică Adrian Vasilache, directorul general Regional Air Services.

La ediția din 2017, spectacolul aerian de la Aeromania este completat de o ofertă generoasă la sol: concerte live, standuri de aviaţie, expoziţii de maşini de epocă, de fotografie, concursuri, food court, spaţii de joacă pentru copii şi multe alte surprize. Nu vor lipsi nici de această dată Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României şi Hawks of Romania – Blue Wings, White Wings – cărora li se vor adăuga alte nume importante din acrobaţia mondială.

Programul va fi similar celor din anii anteriori – 15.00 – 22.30, accesul publicului larg fiind în continuare gratuit, iar biletele VIP vor fi disponibile din această primăvară.

Redactor: Paul Alexe