Adolescenți cu cazier înfricoșător

Cazier înfricoşător pentru patru adolescenţi din Medgidia! În câteva luni au comis nouă tâhării şi alte infracţiuni. Poliţiştii i-au identificat și reținut pe bază de ordonanţă. Micii infractori s/au ales cu 30 de zile de arest preventiv

Cei patru minorii au vârste cuprinse între 14 şi 17 ani și sunt din Medgidia. Aceștia sunt acuzați de săvârşirea a două furturi din locuinţă, nouă tâlhării şi o tentativă de tâlhărie. Potrivit oamenilor legii, faptele au fost comise în perioada 20 august 2014 – 14 octombrie 2015.

Tinerii provin din familii nevoiașe. Prezenți la sediul poliției, părinții acestora au declarat că nu au știut de actele săvârșite de copiii lor.

Grupul de minori a săvârșit multiple tâlhării. Victimele erau în special bătrânii neputincioși care s-au trezit fără bunuri. Oamenii legii speră ca acum tinerii să răspundă în fața legii pentru faptele lor. Totodată le atrag atenția cetățenilor să acorde o mai mare atenție bunurilor pe care le poartă aspura lor și să evite să circule singuri prin zonele slab iluminate ale orașului.

Redactor: Mihaela Sinca