Administratorul grădiniţei ABC din Constanţa a ajuns pe mâna poliţiştilor

Camelia Cojocaru este administratorul Grădiniţei “ABC” din Constanţa de câţiva ani. Educatoarele o consideră o femeie muncitoare, care, pe lângă acte, se ocupa şi de copii atunci când avea timp. Nici o clipă nu le-a trecut prin cap că ar fi în stare de comiterea vreunui act infracţional. Femeia este suspectă acum că ar fi furat banii pentru hrana copiilor. Aceasta a ajuns în vizorul anchetatorilor după ce mai mulţi părinţi s-au plâns Inspectoratului Şcolar Judeţean că administratorul ar fi sustras aproape 100 mii de lei.

Cazul a ajuns imediat în atenţia poliţiştilor.

Părinţii spun că au fost înştiinţaţi că administratorul a furat o parte din banii pentru mâncarea copiilor şi urmează să fie trimis în judecată. Aceştia au rămas uimiţi că la instituţia unde învaţă copiii lor s-a petrecut aşa ceva.

Directorul Grădiniţei ABC nu se află în localitate la ora actuală. Am găsit-o însă pe adjunctă. Aceasta a motivat că nu poate da nicio declaraţie cu privire la incident, dar a ţinut să menţioneze că o consideră pe Camelia Cojocaru nevinovată până la proba contrarie.

Camelia Cojocaru, administratorul grădiniţei, este cercetată în stare de libertate pentru delapidare, iar până la finalizarea anchetei a fost suspendată din funcţie. Dacă va fi găsită nevinovată, femeia îşi va relua postul.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita