Administrație nouă la Limanu

Comuna Limanu are, începând din această săptămână, un nou Consiliu Local, format din 15 membri, dar şi un nou primar, Daniel Georgescu. Aleşii locali ai comunei Limanu au depus jurământul în prezenţa preşedintelui Judecătoriei Mangalia, Cristian Anton David.

 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CSWIz6VPf8w[/youtube]

În cadrul primei şedinţe de consiliu, noul primar al comunei Limanu, Daniel Georgescu, a depus, jurământul şi a fost învestit în funcţie. Din fair-play, Daniel Georgescu a ţinut să mulţumească fostului edil, Nicolae Iustin Urdea, şi fostului viceprimar, Marius Dumitru, pentru realizările din timpul administraţiei lor, care au făcut din Limanu, 2 Mai şi mai ales Vama Veche, unele dintre cele mai cunoscute staţiuni din România.

În noua sa calitate, Daniel Georgescu ne-a divulgate care îi sunt, prioritățile având în vedere că suntem în plin sezon estival.

În ceea ce priveşte problemele de zi cu zi ale comunei şi satelor ce alcătuiesc localitatea Limanu, primul dintre obiectivele promise în campania electorală îl constituie reabilitarea şi chiar asfaltarea drumului ce leagă Limanu de Hagieni:

În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost votat şi noul viceprimar al localităţii, în persoana lui Mihai Feodorof (PSD).

Redactor: Mihaela Dubei-Marin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.