Adio măsuri de relaxare

Adio măsuri de relaxare pentru perioada următoare!  După ce România a ajuns pe primul loc în Uniunea Europeană la noi cazuri de COVID-19 raportate, oficialii atrag atenția că vor impune noi restricții.

Asta după ce România a depășit 30.000 de îmbolnăviri, iar miercuri au fost înregistrate nu mai puțin de 555 de cazuri noi.

Mai mult, premierul a făcut apel la parlamentari să treacă repede prin legislativ proiectul de lege care vine ca o bază legislativă pentru instituirea carantinării și izolării persoanelor.

De asemenea, Raed Arafat a anunţat că în ultimele 14 zile numărul de cazuri de îmbolnăvire cu Sars-Cov-2 a crescut cu peste 30%. Prin urmare, nu vor mai exista măsuri de relaxare suplimentare în următoarea perioadă, mai ales că trendul este unul ascendent.

Totodată, Arafat a anunțat că și Organizația Mondială a Sănătății a realizat o listă cu cele mai periculoase activități. Printre acestea se numără și teatrele  în spaţiu închis, lăcaşurile de cult, transportul public în comun, transportul cu avioanele, sporturile de contact, petrecerile în interior, barurile și cluburile de noapte.

Redactor: Oana Jărloianu