Adăpostul de câini din Mangalia a fost călcat de hoţi (VIDEO)

Adăpostul de câini din Mangalia a fost călcat de hoţi pentru a doua oară în ultima săptămână. Hoţii de fier vechi au furat până şi castroanele din tablă ale celor 20 de câini. Nu au lăsat în urmă nici tocurile uşilor metalice sau balamalele. Totuşi, nu au luat în calcul camerele de supraveghere, care au surprins întreg incidentul.

În imaginile de pe camerele de supraveghere ale adăpostului se observă cum mai mulţi indivizi escaladează gardul ziua în amiaza mare. Unul dintre ei sare în curte şi se îndreaptă spre grilajele din fier. Smulge tocurile uşilor metalice fără să se teamă că va fi atacat de câini.

Când îngrijitorul a venit să hrănească animalele a găsit totul devastat. Până şi castroanele din tablă în care punea mâncarea dispăruseră.

Poliţiştii din Mangalia au luat imaginile de pe camerele de supraveghere. Ei sunt convinşi că au de-a face cu nişte minori. Anchetatorii cred că aceştia sunt trimişi la furat de către părinţii, ca să nu poată fi traşi la răspundere dacă sunt descoperiţi.

Redactor: Doina Sirbu