Acuzaţii grave la adresa Liceului teoretic Traian din Constanţa

Acuzaţii grave la adresa Liceului teoretic Traian din Constanţa din partea preşedintelui “Asociaţiei Elevilor” Alexandru Bajdechi. Acesta spune că i-a fost scăzută nota la purtare pentru că a participat la un forum naţional, dar şi pentru că a făcut publică modalitatea prin care elevii erau obligaţi să dea bani la fondul clasei. Reprezentanţii liceului dezmint orice motiv de acest gen şi spun că argumentul este cu totul altul.

Conducerea Liceului teoretic Traian din Constanţa spune că de fapt cererile de absentare ale elevului sunt în număr mult mai mare şi că nu ar fi corect faţă de ceilalţi colegi ca acestea să fie motivate în totalitate.

Alexandru Bajdechi este însă de cu totul altă părere. El consideră că nota 9 la purtare este un act de intimidare din partea profesorilor pentru implicarea sa în problemele elevilor la nivel judeţean.

Alexandru Bajdechi se numără printre tinerii care au cerut  administraţiei locale reducerea abonamentelor de transport în comun pentru toţi elevii. În plus, Consiliul Judeţean al Elevilor Constanţa va demara o anchetă pentru a verifica modul în care a fost aplicată această sancţiune disciplinară.

Redactor: Raluca Damian