Actualul edil din Ovidiu, Dumitru Bocai, şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar (VIDEO)

Atmosferă incendiară aseară, la Ovidiu, unde actualul edil Dumitru Bocai şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar. Localnicii au avut parte de un concert de zile mari, care a culminat cu un spectaculos show de lasere!

Așa a inceput distracția în rândurile locuitorilor din Ovidiu prezenți la lansarea candidaturii democrat-liberalului Dumitru Bocai.

Atmosfera a fost întreţinută de vedeta de televiziune Gina Pistol, prezentatoarea evenimentului. Cei care au venit la lansare, au primit tricouri, sepci, steaguri și baloane colorate în verde.

Primarul Dumitru Bocai a urcat pe scenă împreună cu echipa sa din cadrul Consiliului Local Ovidiu pentru a-și expune discursul electoral. Acesta a menţionat realizările din mandatul care se încheie printre care asfaltarea străzilor, construirea sensului giratoriu de la intrare în localitate, promovarea culturii și a sportului.

La final, pe scenă au urcat Viorica și lui Ioniță din Clejani, care împreună cu Taraful Clejanilor au încins petrecerea pe ritmuri lăutărești. Evenimentul a fost marcat cu un show de lasere.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc