Activități școlare la City Park Mall

Mai e puțin și sună clopoțelul, iar pentru ca începutul de an școlar să îi găsească pregătiți pe elevii Constanței, City Park Mall a dat startul activităților educative. Pe lîngă pregătirile pentru orele de curs, programul „Back to school” le propune elevilor ore de dans, pictură, limbi străine, șah și lecții de bune maniere. Toate activitățile sunt gratuite și se desfășoară în cinta centrului comercial.

City Park Mall vine și în acest an în întâmpinarea necesităților pe care le au elevii, în preajma unui nou an școlar. Pentru a-i stimula să devină campioni și să învețe foarte bine, celor mici li se pun la dispoziție ore gratuite de limbi străină, lecții de bune maniere, sah, dans și pictură. Activitățile extracuriculare au menirea de a-i dezvolta armonios prin stimularea creativității și a inteligenței.

Instigarea la cunoaștere prin activitățile demarate de City Park Mall în cadrul programului Back to School, a determinat zeci de părinți să se implice alături de copii în actele educative.

Școala non-formală din cadrul City Park Mall reușește perfect să iasă din tipare îmbinând utilul cu plăcutul. Deși are rol educativ, la baza activităților stă distracția. Copiii au parte de jocuri interactive precum și de spectacole de dans și muzică. Nimeni nu stă în bancă precum la școală așteptând nerăbdător să sune clopoțelul. Singurele zgomote ce răsună în mall sunt zâmbetele copiilor care se distrează învățând.

Activitățile educative se desfășoară până pe 13 septembrie și va continua și după începerea școlii în week-end-ul 18 -20 septembrie.Totodată City Park Mall le oferă în această perioadă și posibilitatea vizitatorilor să câștige premii surpriză , utile pentru un nou an școlar.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea