Acțiune de informare în vederea prevenirii consumului de droguri

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa, printr-o muncă susținută, încearcă prevenirea actelor aflate în afara legii. În acest sens, în cursul zilei de astăzi, un reprezentant al centrului antidrog și unul al poliției, pentru a doua oară la Universitatea Ovidius, în cadrul acestei campanii le-au vorbit studenților despre droguri și despre repercursiunile șofatului sub influența stupefiantelor.

În cursul zilei de 14 martie, Cosmin GURIŢĂ, inspector administraţie publică din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa, însoțit de un ofițer de poliție au susținut ore deschise în cadrul Universității Ovidius, pentru studenți, cu  scopul de a-i face cât mai conștienți despre ce înseamnă consumul de droguri, precum și un flagel din ce în ce mai prezent, condusul sub influența halucinogenelor.

Toate aceste acțiuni sunt bine venite și sunt foarte bine primite de studenți care pot înțelege astfel realitatea  și repercursiunile unor acțiuni ilicite chiar de la specialiștii în domeniu.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet