“Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!”

Reprezentanții din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală, împreună cu reprezentanții societății de salubrizare SC Polaris M Holding, în cursul zilei de astăzi, au continuat acțiunea de ecologizare. Operațiunea se desfășoară în cadrul campaniei “Actioneaza responsabil! Atitudinea ta conteaza!”.

In data de 21 februarie 2018 politistii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locala impreuna cu reprezentanti ai societatii de salubrizare SC Polaris M Holding au continuat actiunea de ecologizare si de depistare a persoanelor care colecteaza materiale reciclabile pe raza municipiului Constanta. Actiunea  a avut ca scop indepartarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere in special peturi si alte materiale reciclabile colectate de persoanele fara adapost sau care rascolesc prin gunoi în zona Anadalchioi. La fata locului a fost depistata o persoana care detinea un sac cu materiale reciclabile. Actiuni similare se vor derula zilnic, astfel  incat administratia publica locala sa-si indeplineasca misiunea de a asigura curatenia orasului.

Avand in vedere campania “Actioneaza responsabil! Atitudinea ta conteaza! ” solicitam cetatenilor care intalnesc astfel de cazuri in care diverse persoane colecteaza peturi ori deseuri reciclabile  sa se ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizand Dispeceratul Politiei Locale Constanta 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni in regim de urgenta. Pentru utilizatorii aplicatiei  whatsapp numarul de contact este 0799606142 cu rugamintea de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul si directia de deplasare a acestora .Numai impreuna putem asigura  un mediu sanatos in Municipiul Constanta!

Redactor: Sondra Sandu