Acord între SC RAJA SA și firme din Israel

În scurt timp, mai exact în aproximativ trei ani, SC RAJA SA va fi de nerecunoscut datorită unui acord de colaborare între compania de apă din Constanța și compania de apă din Israel. Totodată, a fost semnat și un contract cu o firmă din Istrael care deține cea mai avansata tehnologie de detectare a conductelor de apă care ar putea prezenta defecțiune. Astfel, pierderile înregistrate vor scădea de la 30% cât sunt în prezent la 10%. Evenimentul a fost cu atât mai deosebit cu cât au fost prezenți și Ambasadorul Israeluilui, dar și a Atașului Comercial.

Odată cu semnarea acestor acorduri, performanța companiei de apă din de la malul mării va crește foarte mult reușind astfel să păstreze tarife mici pentru abonații săi. Acordul de colaborare între SC RAJA SA și Ha’gihon reprezintă activități dese care în final vor aduce managementul de top folosit de compania israeliană în Constanța.

Pentru prima dată în România, detectarea conductelor avariate fără să fie nevoie de săpături se va face pe tronsonul dintre Mangalia și Fetești utilizând cea mai avansată tehnologie din domeniu. Conductele vor fi monitorizate cu ajutorul sateliților.

Odată cu semnarea acestor acorduri, pierderile înregistrate SC RAJA SA vor scădea la 10%, față de 3-% cât sunt în prezent.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea