ACL în ședință

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fApf_md7Lg4[/youtube]Christian Gigi Chiru, Gheorghe Dragomir şi Dănuţ Culeţu s-au prezentat astăzi pentru prima dată în această formulă. Sau mai pe scurt Alianța Creștin Liberală Constanța. Dragomir și-a exprimat nemulțumirea cu privire la reabilitarea și punerea în valoare a Cetății Histria. Acesta a spus că de mai bine de un secol nimeni nu a mai făcut nimic pentru finanțarea acestui monument istoric.

De cealaltă parte, Gigi Chiru este indignat de modul în care este ocolit aeroportul Mihail Kogălniceanu, în detrimentul aerodromului de la Tuzla. În circumstanțele în care, aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, trece printr-o serioasă criză financiară, privind întreținerea, dezvoltare și exploatarea sa.

Una peste alta, alegerile prezidențiale se aproprie. Așa că, Dragomir a ținut să mai menționeze odată care este situația de la PNL. Este bine cunoscut faptul, că PNL-ul, cel puțin la nivelul județului Constanța, își îndreaptă atenția spre Klaus Iohannis, un „om de temut, care inspiră frică”, conform spuselor lui Dragomir.

La finalul ședinței, întrebat dacă mai este supărat pe Emil Boc, Gigi Chiru, a răspuns scurt și răspicat.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.