Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui

Accidente rutiere pe bandă rulantă au avut loc astăzi pe Autostrada Soarelui. Un autocar s-a răsturnat iar o dubă de Poliție a fost implicată într-un accident. De asemenea,  la Km 121, a avut loc un accident rutier, cu 7 autovehicule implicate. Nici județul Constanța nu a fost ferit de incidente. Primarul și viceprimarul din 23 August au fost astăzi implicați într-un accident rutier.

Din cauza condițiilor nefavorabile de viscol și ninsoare, o serie de accidente rutiere au avut loc astăzi pe Autostrada Soarelui. La Km 55, în dreptul localității Dor Mărunt, un autocar s-a răsturnat, iar la km 66, o dubă de Poliție a fost implicată într-un accident. Tot pe calea 2, la Km 121, a avut loc un accident rutier, cu 7 autovehicule implicate. O persoană a fost rănită ușor.

Facem apel la conducătorii auto ca în cazul în care totuși pleacă la drum să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile meteo, să păstreze o distanță sigură față de celelalte autoturisme, să se asigure la schimbarea direcției de mers, să nu efectueze manevre bruște, au transmis reprezentanții DRDP.

Tot astăzi, un accident rutier a avut loc între Stațiunile Neptun și Olimp. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 12.40, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 39. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și carosabil acoperit cu zăpadă, conducătorul auto a pierdut controlul direcției către stânga și a pătruns pe sensul opus de mers. Șoferul a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de primarul din 23 August, Mugur Viorel Mitrana. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, a unui pasager, precum și a unui minor, de 6 ani. Ambele autoturisme erau echipate cu anvelope de iarnă.

Redactor: Alexandra Panait