Accidentat pe trecerea de pietoni

Un minor din Ovidiu a ajuns la spital după ce a fost lovit de două mașini. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din orașul Ovidiu. Contrar așteptărilor, tânărul a supraviețuit.

Totul s-a petrecut în zona Centrului de tineret din orașul Ovidiu. Potrivit martorilor, adolescentul care traversa strada a fost lovit întâi de un șofer începător, care nu l-a observat la timp pentru a-i acorda prioritate. După care, în cadere, pietonul a fost acroșat și de o a doua mașină.

Băiatul accidentat, în vârstă de aproximativ 14 ani, a suferit răni la cap și are  un picior fracturat. Totuși pacientul a fost transportat în stare stabilă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Constanța. Din primele cercetări, se pare că, unul dintre autoturismele implicate in accident a aparținut Consiliului Județean Constanța. Aceasta a fost vândută în urmă cu aproape o lună.

Oamenii legii vor face cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat. În cauză se va deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Redactor: Oana Jărloianu