Accident tragic în localitatea Corbu

Un accident mortal s-a produs,  luni seară, în localitatea  constănțeană Corbu. Un bătrân a fost spulberat de un autoturism în timp ce traversa strada fără să se asigure. Polițiștii au deschis o anchetă.

Vecinii spun că bătrânul, în vârstă de 77 de ani,  obișnuia  să iasă din casă, în fiecare seară, pentru a hrăni câinii maidanezi din zonă.  Luni, în jurul orei 18, vârstnicul nu s-a asigurat în momentul  traversării carosabilului,  deși nu se afla pe trecerea de pietoni.  În acel moment a fost spulberat, practic, de un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani.

În urma impactului,  octogenarul a fost aruncat la aproximativ 20 de metri distanță de locul accidentului. Lovitura i-a fost fatală, iar  medicii Serviciului Ambulanță, chemați la solicitare,  nu au mai putut să îl salveze, ci doar să constate decesul.  Șoferul implicat în accident a fost testat pentru determinarea alcoolemiei, iar rezultatul a fost negativ.  Bărbatul le-a declarat polițiștilor  că se afla în stare de șoc și repeta într-una că nu l-a văzut pe bătrânul care i-a ieșit în fața mașinii și nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a se stabili cauzele exacte ce au condus la producerea accidentului, șoferul fiind, pentru moment, acuzat pentru ucidere din culpă.

Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș