Accident spectaculos, seara trecută, la Constanța

Un bolid de lux a provocat un grav accident după ce șoferul, un bărbat cu dublă cetățenie româno-americană, nu a acordat prioritate unui autoturism. L-a izbit în plin, iar mai apoi s-a oprit în vitrine unei farmacii.

Accidentul s-a petrecut joi noapte, în jurul orei 22.  Din fericire, în interiorul farmaciei, nu se aflau client, însă cele două farmaciste au tras o sperietură grozavă. }n schimb, tânăra care conducea mașina lovită, a ajuns la spital. Tot acolo a ajuns și șoferul vinovat, aflat într-un stadiu avansat de ebrietate, după ce a refuzat să sufle în etilotest. La spital, a oferit un veritabil spectacol și puțin a lipsit să nu se ia la bătaie cu rudele victimei, dar și cu câțiva cetățeni de etnie rromă, pe care i-ar fi jignit, numindu-i țigani.

Angajatele farmaciei spun că au auzit o bubuitură, iar în secunda următoare s-au trezit cu bolidul în farmacie.

Din cauza băuturii, bărbatul aflat la volan a părut că nu realizează ce a făcut și chiar a vrut să plece. Au sosit însă polițiștii, care au reușit să-l oprească la timp. Au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat. Așa că a fost dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. Până la urmă  a suflat și în etilotest.

Tot la spital a ajuns și tânara din cealaltă mașina implicată în accident, dar și părinții ei, care au venit într-un suflet când au auzit ce s-a întamplat.

După aproape o oră petrecută la urgență, bărbatul a fost dus de polițiști la sediu pentru audieri. Nu a scăpat ușor de rudele fetei, care i-au cerut socoteală pentru ce a făcut. Bărbatul i-a jignit, lucru care i-a înfuriat la culme.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală, distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea