Accident spectaculos la Năvodari

În incident au fost avariate nu mai puțin de cinci autoturisme. Din informațiile furnizate de autorități, de vină ar fi un șofer de 22 de ani care n-ar fi acordat prioritate unei mașini care vira la stânga chiar în fața lui.

Accident spectaculos în Năvodari. Cinci mașini au fost avariate din cauza conducătorului unei mașini de lux care n-a acordat prioritate unui autoturism ce vira la stânga și care circula în același sens de mers. După impact mașina a lovit și alte autoturisme parcate pe marginea drumului. Presupusul vinovat are însă o altă versiune.

El a încercat să le explice polițiștilor de la rutieră același lucru, însă a avut ceva probleme în a înțelege întrebările oamenilor legii și asta pentru că nu prea știa ce înseamnă o coliziune.

Martorii povestesc că individul de 22 de ani conducea cu viteză foarte mare.

La fața locului au sosit imediat și proprietarii mașinilor avariate, parcate pe marginea drumului.

Cei doi șoferi au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a arătat că niciunul dintre ei nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii vor continua cercetările pentru a afla condițiile exacte în care s-a petrecut accidentul și cine se face responsabil de pagubele produse.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea