Accident spectaculos la Năvodari

O mașină s-a răsturnat, după ce șoferul acesteia a încercat să scape de polițiștii care i-au făcut semn să oprească, călcând mai tare pedala de accelerație. În cauză s-a întocmit dosar penal.

S-a întâmplat duminică seară, pe una din arterele orașului Năvodari. Eduard Coman, în vârstă de 25 de ani, din localitate,  aflat la volanul unui autoturism, nu a oprit la semnalul făcut de polițiști, continuându-și cursa pe strada Albinelor. Individul a accelerat la un moment dat, iar într-o curbă s-a răsturnat, lovind totodată, alte două autoturisme parcate.

Năvodăreanul teribilist a fost rănit ușor, motiv pentru care a fost trasnportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice, astfel încât polițiștii rutieri i-au întocmit dosar penal.

S-ar părea că nu a fost singurul accident rutier de duminică, din zona respectivă. În aceeași seară, un alt șofer care conducea cu viteză, la ieșirea din Năvodari spre Lumina, s-a lovit de un sens giratoriu, după care mașina a ricoșat în afara carosabilului.

Redactor: Daniel Albu