Accident rutier teribil la Lazu

Impact nimicitor la iesirea din Constanța spre podul de la Agigea. O șoferiță care a schimbat banda de mers fără să se asigure a fost lovită din spate de un autovehicul ce circula cu viteză foarte mare, ce nu a mai avut timp să reacționeze. O femeie a murit iar alta a ajuns la spital. Momentul producerii accidentului la ieșirea din Lazu a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate la o societate comercială din zonă.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum autoturismul în care se aflau cele două femei schimbă banda de circulaţie, fără să se asigure corespunzător, şi este lovit de o maşină care vine cu viteză din spate. Impactul a fost devastator iar maşinile s-au oprit după zeci de metri, în afara carosabilului. Urma de frânare măsurată de polițiști avea 76 de metri.

Una dintre femeile din mașină în vârstă de 66 de ani a intrat în stop cardio-repirator. La faţa locului au intervenit de urgenţă un echipaj pentru descarcerare, salvarea, dar şi elicopterul SMURD. Femeia, care se afla pe locul din dreapta al primul autoturism, a fost supusă manevrelor de resuscitare şi a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă la spital.

Cu toate eforturile medicilor pacienta intrată în stop cardio respirator a pierdut lupta pentru viață.

Aproape două ore a fost blocat traficul pe Drumul Naţional 39, între localităţile Lazu şi Agigea, iar circulaţia a fost deviată pe contrasens.

Redactor: Oana Jărloianu