Accident rutier în Năvodari

Un accident rutier ce a avut loc astazi, in orasul Navodari a dus la vatamarea corporala a unei minore. In eveniment  au mai fost implicate o autoutilitara si un mijloc  de transport in comun pentru copii.

In cursul zilei de 28 martie, un barbat in varsta de 30 de ani, din Navodari, ce se afla la volanul unei autoutilitare, pe strada Plopilor din Navodari, pe sensul de mers dinspre strada Toamnei către Șoseaua Constanței, a fost luat prin surprindere de prezenta unei  minore ce se afla pe partea carosabila a drumului.Tanara, in varsta de 12 ani, eleva, intentiona sa se urce in mijlocul de transport pentru copii ce se afla stationat neregulamentar, pe contrasens cu usile de acces catre axul drumului.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a fetei. Oamenii legii au declanșat cercetările. În cauză a fost deschis dosar penal.

Este un eveniment nefericit care a dat toata lumea peste cap, incusiv conducerea scolii la care invata fata. Atat aceasta cat si intreaga comunitate ii  este alaturi si se roaga pentru insanatosirea ei gabnica!

Redactor: Sondra Sandu