Accident pe autostradă (VIDEO)

O clipă de neatenţie a fost de ajuns pentru a provoca un carambol rutier pe tronsonul Medgidia – Cernavodă al Autostrăzii Soarelui!  Un şofer nu a respectat distanţa regulamentară şi a acroşat alte două autoturisme care staţionau regulamentar.

La doar câteva zile de la inaugurarea tronsonului Medgidia – Cernavodă al Autostrăzii Soarelui a avut loc şi primul accident! Duminică după-amiază, la km 176, s-a produs un carambol în care au fost implicate 3 autoturisme. De vină ar fi un şofer care nu a respectat distanţa în mers şi a acroşat alte două maşini, oprite regulamentar.

Viteza cu care circula soferul vinovat se presupune ca era destul de mare avand in vedere faptul ca  urma impactului, unul dintre autovehicule a fost proiectat in afara partii carosabile. Din fericire nu au existat victime in acest accident rutier.

Cercetările continuă în acesta caz. Din nou, politistii le atrag atenţia soferilor sa respecte limitele de viteza impuse pe acest tronson de autostrada si sa respecte distanta regulamentara pentru a evita producerea de noi accidente.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Victor Nita