Accident mortal, noaptea trecută, pe DN3 între Constanţa şi localitatea Valu lui Traian (VIDEO)

Accident mortal, noaptea trecută, la Constanța. Un pieton și-a pierdut viața, după ce a fost izbit în plin de o Dacie, al cărei șofer nu a mai avut timp suficient de reacție. Martorii tragediei spun că victima, în vârstă de 50 de ani, ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice și s-ar fi dezechilibrat, aruncându-se efectiv, în fața mașinilor din trafic.

Tragedia s-a produs pe DN3, între Constanța și localitatea Valu lui Traian.

Potrivit anchetatorilor, pietonul,  aflat pe marginea drumul național, în apropierea primei benzi de circulație, și-a pierdut echilibrul și, a sărit, efectiv  în fața mașinilor din trafic. Șoferul care l-a izbit în plin a ajuns cu mașina pe contrasens în încercarea disperată de a evita producerea accidentului. Impactul a fost, însă, iminent și devastator pentru pieton.

Martorii accidentului rutier spun că victima ar fi avut un comportament haotic, de unde au dedus că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Același lucru îl susține și conducătorul auto implicat în accident.

La fața locului au ajuns și rudele bărbatului, însă sub impactul șocului acestea nu și-au găsit cuvintele.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanța, unde medicii legiști urmează să efectueze necropsia. Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere C-ța au deschis o anchetă pentru a elucida împrejurările exacte în care a avut loc producerea accidentului de circulație.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc