Accident mortal între Ovidiu și Kogălniceanu

Trei persoane și-au pierdut viața şi una a fost grav rănită după ce două autovehicule s-au ciocnit frontal. Accidentul rutier s-a petrecut ieri după amiază, în zona podului de cale ferată, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

Tragedia s-a petrecut pe drumul 2A ce leagă localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. La fața locului au fost solicitate autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța pentru a ajuta la descarcerarea a trei persoane. De asemenea, în urma impactului au fost semnalate scurgeri de combustibili pe carosabil.

Potrivit autorităților, din cauza neatenției, șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. Impactul extrem de puternic a distrus mașinile, pasagerii rămânând captivi.

Aproape o oră pompierii de la ISU Dobrogea s-au chinuit să scoată victimile dintre fiarele contorsionate. În urma accidentului, trei persoane au murit, respectiv doi bărbaţi şi o femeie, iar o altă persoană este în comă la Spitalul Județean Constanța. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.

Redactor: Oana Jărloianu