Accident mortal în Tariverde

Scene înfiorătoare la ieșire din localitatea Tariverde din judeţul Constanţa. O persoană a murit şi cinci au fost rănite într-un accident, duminică dimineață, după ce un microbuz s-a ciocnit violent cu o mașină. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional !

Nenorocirea s-a produs duminică dimineață pe DN 22 la ieșirea din localitatea Tariverde. La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și trei autospeciale ale Serviciului de Ambulanță. Șoferul autoturismului implicat în accident a fost găsit decedat. În cealaltă mașină, un microbuz de transport persoane, au fost identificate opt victime, conștiente, cu traume minore, trei dintre acestea refuzând transportul la spital.

Potrivit autorităților, din cauza neatenției și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, autoturismul a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane.

De precizat este și faptul că, în microbuzul implicat în accident se aflau muncitori, iar în autoturism erau câțiva bărbați care mergeau către Mihai Viteazu la pescuit.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul și cine se face vinovat.

Redactor: Oana Jărloianu